Менъим агъама

                Р.Б.Османов

Рустем агъам - догъгъан куньнен,
Чин юрекнен хайырлаймыз!
Бахт-сеадет, севинч куньлер,
Джан гонъюльден багъышлаймыз!

Омюрбильля сагъ-селямет,
Дургъун,хассас олуниз,
Сабит, дедиль, ирадели
Мурадларгъа етиниз!

Якъын догъмуш,достларыниз
Янъынызда копейсин,
Акъылы зеин насиэтлер -
Динълемек насип этсин!

Сиз киби - гъает меракълы,
Инсанлар чокъча олсын!
Къырым татар - умумджиан,
Шан-шуретлер къазансын!

                5.04.08 г.


Рецензии