Де ти Правдо?
Чи ти зовсім іще не родилась?
Та такого і бути не може,
Ти є Правда!- единий мій Боже!
То чому ж Ти катів не караєш?
Чи Ти злочини їхні не знаєш?
Чи виховуєш нас, не мовчати?
Щоб навчались себе захищати.
Як же боляче милий мій Боже!
Ми з за Правду, хто нам допоможе?
Сили зла с кожним днем сатаніють,
Та від влади, грошей шаленіють.
Їх обличчя стає вже звірячим,
Навіть видно все це і незрячим.
Вони нищать хто їм заважає,
А народ свій вони зневажають.
Що робити? Скажи милий Боже?
Цей народ більш терпіти не може!
В цій брехні неможливо так жити,
Як нам діяти? Що нам робити?
Свидетельство о публикации №113122600843