Дорога хрещенице, вiтаю!

Дорога хрещенице, вітаю!
З Днем народження  - любові і добра!
Лиш найкраще, я тобі бажаю -
Щоб здоровою, щасливою була!

Хай тобі у всім, дитя, погодить.
Рівним і гладким хай буде шлях.
Ангел хай разом з тобою ходить,
Хай не буде сліз в твоїх очах!

Успіху і мрій твоїх здійснення,
Радощів, спокійного життя..
Господа тепла, благословення
І надії в світле, краще майбуття!


Рецензии