Э. Д. - 1551

Почивший прежде —
ведал Путь —
одесную Творца —
ту Длань отъявший — свёл Его
к дороге без Конца —

отказ от Поиска — чреват
сошествием на Дно —
сколь "Ignis fatuus" ни слаб,
но светит всё равно!


J#1551 

Those — dying then,
Knew where they went —
They went to God's Right Hand —
That Hand is amputated now
And God cannot be found —

The abdication of Belief
Makes the Behavior small —
Better an "Ignis fatuus"
Than no illume at all —


Рецензии