Ешиль ада

Ешиль ада япракълари
Эр тарафкъа сачилсын.
Къырым татар иджатлари
Дуньяда нам къазансин!

Батыр огълан, къызларымиз
Халкъ санъатын котерсин.
Миллий оюн, йырларимиз -
Бутюн алем эшитсин!

Бизим яшлар - бахтлы олсун,
Узакъ омюр кечирсин,
Ватан Ешиль адалари -
Миллетлигин бильдирсин!

                14.11.07 г.


Рецензии