Ковчег

Тоді коли земля розпливлася
Люди врятувались від потопу у каюті
У великому ковчегу розсікали водне царство
Міцно трималися за руки

Врятувались бо повірили в Бога
Їх віра врятувала
В Бога істинного а не чужого
І радості було мало

Коли спустились на землю сущу
Руками легко відпустили весла
Серед рясної лісової гущі
Мчались поки ноги несли


Рецензии