М сяць

Усміхнений таємниче місяць
Загадки містить
Серед північних околиць міста
І навіть серед лісу
На кого ж світить
Щось хоче сказати вічне
Донечка відповіла він не може сказати
Люди створені щоб кохати


Рецензии