Одна книга

Не забивай голову тупими серіалами
Або ж рекламної мильними операми
Гортати купу журналів
Всмоктувати все без зайвого опору
Як вибратись з цієї пастки
Викинь геть ящик на сміття
Забудь історії з масками
Займись вихованням дитя
Ось це потребує море уваги
Читай книги
Біблія має бути першою з них
В ній божевільні інтриги
Невичерпна мудрість зібрана з крихт
Все тепер знаєш
Біжи біжи швиденько
Роки в холосту згорають
А ти рухаєшся помаленьку


Рецензии