Iз Новим роком!

Із Новим роком, доню й сину!
Із Новим роком, Україно!

Із Новим роком, рідні й друзі -
Хай буде мир в усій окрузі!

Хай буде радісно в родинах -
Хай щирий сміх до неба лине!

Хай щастя сім*ї відчувають,
Хай все, що треба, діти мають!

Хай новорічна ніч на крилах,
Здоровья всім несе і сили!

Надію, віру, сподівання,
Відверте, чистеє кохання!

Нехай, в вогнях, ялинка сяє...
Із святом, Земле! Всіх вітаю!


Рецензии