Застиглий в повiтрi

Твій поцілунок застиг у повітрі,
    За підвіконням нехтує злива…
Шукаю Тебе навіть у вітрі,
    Таку тендітну й сором'язливу…

Шукаю Тебе у проміні сонця,
    У кризі криштальній, у з'ївших день зорях,
У візерунку на змерзлім віконці,
    У тих віршах, що писав на заборі…

Шукаю у небі, у морі, у горах,
    Пишу у безвідповідь теплі листи.
Посеред міста у довгих заторах,
    Шукаю, та якось не можу знайти…

Хай за вікном й досі хмуриться злива,
    Краплі у пил розчиняючи в вітрі,
Я розшукаю, неначе на крилах,
    Твій поцілунок, застиглий в повітрі!!!


Рецензии