Колискова

Засинай моє сонечко ясне
будуть добрими ніч і твій день
місяць світить на дворі прекрасно
від весни та душевних пісень.

В голові не погасне зізнання
і запахне в саду черемша
і щасливе весіннє вітання
нам дарує в обіймах душа.


Рецензии