Не вiрте полiтикам
Бо то є шльондри - гідних там нема!
За ласий шмат, і це нам вже відомо,
Вони готові гризтись без ума.
Чи опозиція, чи влада - все єдино -
Поборники, брехливії скоти!
Їм байдуже, що гине Україна.
Їм все-одно, як що загинеш ти!
Народ для них - це бидло безголосе,
За наш рахунок множуть капітал...
Пора гострити вила й брати коси!
Під корінь виродків. Усих і наповал!
І, лиш, коли сконає ця "система",
Що зруйнувала наші цінності і долі,
Коли згадаєм - хто ми, звідки й де ми,
Тоді настане День. День Права й Волі.
Свидетельство о публикации №113122501307