Дуьньядин чемпиондиз

ГЬАБИБ СТХА

Кьве сеферда боксдай дуьньядин чемпион                хьайи Аллахвердиеваз бахш яз

Къурушрин хуьр – цавук гурар,
Шалбуздагъдин кьилел нурар,
Дуьньядин чемпионвилин,
Четин рекьяй боксервилин,
Кьведра къалур авур гьунар,
Чи лезги хва – Гьабиб стха!
Хтанва яз гъалиб, стха!

Лезги халкьдихъ Шарвилияр,
Хьайид я викIегь эгьлияр.
Амма кьведра чемпион тIвар,
Къазанмишай зурба устIар,
Чи лезги хва – Гьабиб стха!
Хтанвай яз гъалиб, стха!

Имам стха авай кьиле,
Машгьур хъувур Дербент къеле,
Чахъ кьегьелар мадни жеда!
Лигимардай чадни жеда!
Амма кьведра чемпион тIвар,
Къазанмишай зурба устIар,
Мад хьун патал гъалиб, стха!
Зегьмет чIугу Гьабиб стха!


Рецензии