Kiшка - не мишка

Ти не сіра мишка... ти красива сіамська кішка.
Сіамка по роду своєму ти благородна, сильна.
Заслужила хороми, не вулицю і не клітку щільну.
Вихована. Чудова. М'яка. Благородна. Стильна.

Коханка чудова і впевнена в ліжку...
Могла б написати про стосунки цілу книжку.
Роздуми роздумами та реальність жорстока.
Будеш довіку ти однокою...


Рецензии