очи блакитни

 Очі блакитні! Чому ви похмурі...?
Може вас кинули та позабули...?
Може в вас вітер холодний повіяв...
і лютий холод у серці посіяв...?
Очі ви очі! ...Очі дівочі....!
Знову не сплять вони кожної ночі....
Знову краплинки сльози кришталеві...
Тихесенько ллються ,....
............мов дощик жовтневий....


© Copyright: Людмила Букреева, 2010
Свидетельство о публикации №110031206483


Рецензии