Зажурилась Украiна

Зажурилась Україна,
Заплакала ненька :
" Вставайте, соколики!
Рятуйте, рідненькі!

Годі, діти, вам мовчати -
Неправду терпіти.
Злодіяння прикривати -
Країну глумити!

В небо прапори здіймайте
За честь і свободу,
Кращу долю здобувайте,
Добробут народу!"


Рецензии