Голос пам ятi

(присвячено Ю. Д.)

 

Потону в твоїх карих очах,

Запорошена сумом, як осінь.

Я не можу забути твій смак,

Твого літа омріяну просинь.

 

Знову спогади... Шепіт трави,

Що нагадує давню розмову,

Іскри з вогнища, квіти з роси,

Спраглий погляд у даль голубову.

 

Божевілля шаленим вогнем

Обпікаєш, примарившись снами.

І це глибше в мені з кожним днем.

І це створює щастя між нами!

 

Потону в твоїх милих очах...

Потону і забуду тривогу.

Я впізнаю твій дотик в вітрах,

І дощем упаду на дорогу.


Рецензии