Тост для нормальных

Вип’єм, хлопці, за гуцулів,
За сині Карпати.
Не показуйте ви дулі
До чужої хати.
Всі ми люди.
Всі під Богом.
Горілочку любим.
Вип’єм, хлопці, за гуцулів
Та браттями будем.

17.07.2008


Рецензии