мяне дагэтуль жыве матылёк

Ярка-аранджавы матылёк
жыве дагэтуль у маім пакоі.
А на двары мяце.
А на двары - завея.
І небывалы дагэтуль мароз.

Ярка-аранджавы матылёк.
Дзеці нашыя зь ім гуляюць.
Ярка-аранджавы матылёк.
Ён нарадзіўся з нашае мары
і ператрываў страшэнную зіму
за зьледзянелым вакном.

Яго грэла і карміла нашая
вялікая ЛЮБОЎ.
Яна растапіла ўсе сьнягі,
каб на Зямлі больш ніколі
ня было зімы і дзеці
не паміралі галоднымі на лёдзе.

12.12.2013г. 21.42


Рецензии
Вольга Плятэр! А пры чым тут ВЕРА БУЛАНДА? Я яе страціў як сышоў з аднакласнікаў! Калі вы яе ведаеце, то перадайце ёй прывітанне ад Васілія -Вілі

Вильгельм Конюхов Винс   20.08.2023 15:23     Заявить о нарушении