Mini

Життя, як акт.
Не пошук сенсу – дійство!
Могутній такт мелодії буття.

Сприймає факт
Зухвальства і злодійства,
Як боротьбу Лихого і ТВОРЦЯ!
10.05.1998

Вбирається місто в містичну чадру,
Нагадує чорну турчанку.
Електрики вимкнули світло йому,
Все буде знайомим, лиш зранку!
11.04.1998

Вічність – приречено довго…
Сутінки Всесвіту, жах.
Вечір нагадує прірву бездонну,
Темний заплутаний шлях.
11.04.1998


Рецензии