Не звикли

Збайдужів народ
До  революції,
До людей
На майданах мерзнучих,
Краще житимуть там –
У  майбутньому,
А от зараз,
Гірлянд і
« Совєтского»,
« Олів’є»,
Апельсинів
І  дощику,
Президента
У ніч з тридцять першого,
Подарунків,
Замріяних посмішок,
І чогось по дитячому
Теплого….
Збайдужів народ
До революції,
Бо народу
Завжди  краще
Поспіхом,
Гнати владу,
То тільки
Вилами,
А нову –
Обирати
Майданами,
Ми не
Звикли
До демократії,
Паперової і
Бездоганної,
У нас завжди
Гарячі голови,
І так часто
Змагання визвольні,
Ми не звикли
Малими кроками
Терміново,
Ми прагнем –
Найбільшого,
Мені  шкода
Такої байдужості,
Крок за кроком
Ідем до найгіршого!
22.12.2013
 


Рецензии