Новий рiк
Нам принесе здоров’я й щастя,
Не дивлячись на наший вік,
Пожити нам ще трохи вдасться.
А рік старий хай забере
Усі тривоги наші й болі,
Хвороби в порох хай зітре,
Хоч ми давно вже сивочолі.
Чекаючи на рік новий,
Ми всі бажаємо родині,
Щоб успіх був в житті такий,
Ще небувалий і до нині.
Бажань багато ще у нас,
Тож не втрачаємо надію,
Що в новім році прийде час
Здійснити врешті нашу мрію.
22.12.13.
Свидетельство о публикации №113122207433