Iдол

Нарешті ідола немає,
У середмісті не стирчить
І більше нас він не повчає,
Як ми повинні в світі жить.

Ще за життя кривавий ідол
Убив мільйони громадян,
Хотів він правити всім світом
Вбивати всіх як й росіян.

Йому частково це вдалося,
Він Україну полонив,
Хоча й позбавився волосся,
Та світ увесь не обдурив.

За всі гріхи пішов у пекло,
Він пам’ятником став у нас,
Та нині й тут йому вже смеркло,
Ковтнув його нестримний час.

Не треба ідола творити,
Гуртом рушаймо до мети,
Щоб краще в світі було жити
Без ідолів та сліпоти.
22.12.13.


Рецензии