Хтось

Хтось карбує свої червонці,
Хтось милується сходом сонця,
Хтось чужу дружину клеїть,
Хтось корову свою лілеїть…

Хтось заліз вночі до склєпу,
Хтось побив свою дурепу,
Хтось все думає про роботу,
Хтось напитись лиш має турботу.

Хтось забув, що не сам на світі,
Хтось сумує один на орбіті.
Хто ж з них кращий, хто правду знає?
Кого Боженька не покарає…


Рецензии