***

Моя душа, ти розриваєш моє серце
І розкидаєш по бруківці мостової.
Я знаю, що ти цукор навпіл з перцем,
Та я чекав від тебе дії не такої…

Чекав життя, що сповнене прекрасним,
Чекав того, що в мене ще не було…
Чекав… Хотів я бути тим єдиним,
Щоб інше все ти напросто забула!

Чекав… Чекав… Чекав… І все намарно,
У тебе шалене життя, у тебе є турботи…
Я хтів, я міг, я все зробив би…
Та нащо тобі ті круговороти…
____________
20.11.2013р.


Рецензии