Моii роздуми напiврифмованi

Годувати голубів приємніше за будь-які гроші.
Просто так спокійніше, менш тривожно.
Гроші дістати просто так не можна...
Гроші не такі красиві і приємні, мовчать,
і не дивляться вдячно тобі у очі.
Просто живі істоти які так довіряють тобі.
Дешевий рятунок у смутку та й у журбі.
Приходиш до них із скибкою чорного-білого хліба
чи булочки...
Вони дарують миті приємні одинокого спокою,
а не тупі інкрустовані діамантами шкатулочки.
Відчуття що ти комусь потрібен таке необхідне.
Статок? :) Так, теж чудово... в міру необхідний.


Рецензии