Чому так...
Чи може мрії летять у вирій
Чи може те, що без тебе милий
Я проведу всі дні у муках
І так гірка ота розлука
І так пече, болить і мече
А ти не дав пояснити навідь
Чому нарешті я "такая сука"
І б'ється в бездні стримко сердце
І рве наружу піднятий тиск
У скроняк б'ється, регоче дещо
що без тебе не дає жить
І так би випить оту таблетку
Щоб попустило скоріше мене
Щоб із такої як я німфетки
вийшло те що так пече
І говорив, і бринів мий милий
Що так не треба, не треба робить!
А що я? Я малолєтка...
Яка без дурнощів не може жить
Свидетельство о публикации №113122211251
Ти ж недарма "Алтарiя, вона же кiшка"!
Мені подобаються твої вірші,
Але внутрішній світ твій ще найцікавіше! ;-)
Александр Александрович Лещенко 30.01.2015 18:06 Заявить о нарушении