Перлина

Пробач мене, моя перлино,
Прекрасна зоря золота.
Кохаю я тебе без тями,
Але горить моя душа.

Не можу я знайти дороги,
Яка б звела нас знов разом.
Але шукати буду доти,
Поки тече у жилах кров.

Пробач, пробач мене благаю,
Як болісно сприймати це життя!
Не розумію я чого шукаю,
Без тебе і мене нема.

Дозволь хоч раз зустрітись знову,
Побачить очі ті ясні.
І я знайду серцям дорогу,
Лише тебе я бачу в сні.


Рецензии