межнацiональний Бред. Пародiя

                Мiнiатюра про нацiональнi вподобання
                Женщина Золотая
                До вподоби Гені талії,
                гарні груди, геніталії
                українських жіночок...
                http://www.stihi.ru/2013/10/14/3150



Нашому Гені до вподоби талії,
Їх міцно тримає на обидві руки.
Але ж вони такі неслухнянії
Все сунуться нижче,аж до ноги!
Та байдужі Гені ті усі нації,
йому аби чисті були труси!
Облудні слова, що кажуть знічев"я,
Не можуть звернути його від мети.
Та після великих звитяг, перемоги
Він знову провірить, чи чисті труси!


Рецензии