Це добре чи погано покохати?

Це добре чи погано – покохати?
Це біль чи щастя,чим кохання є?
От ти закохуєшся,а от закохати,
Що враз весна у серці настає?

Ти маєш право взагалі на вдачу?
Таку от у житті – знайти любов?
Це почуття,вони не схожі на задачу,
Але ніхто ці почуття не обійшов.

У мене за вікном зима та холод
І вітер продуває до самих кісток
Проте,ти знаєш, краще любовний голод
Аніж отак чекати від коханого звістОк.


Рецензии