Неелегантно

Падати завше не елегантно.
Назад та у минуле оглядатися теж.
Кайфово з тобою, з тобою ж пікантно.
Слова б'ють ключем і кохання без меж.
Завше ти вмів задурити галантно...
Немов найкрутіший у світі кортеж.
Не елегантно назад оглядатися,
Слабкість і нерви даються взнаки.
Та за життя слід готуватися,
відповідать за свої помилки.


Рецензии