Охоронцi

Кажуть правоохоронці,
Але їх у нас немає,
Є лиш владоохоронці,
Від яких народ страждає.

Але грошики народні
На них влада витрачає,
Та як вчора так й сьогодні
Люд кийками забиває.

Щоб сиділи тихо вдома
Й проти влади не кричали,
Доля ж крикунів відома,
Їх до смерті забивали.

Охоронців не карають,
Винні ж не покірні люди,
Люди ж звірства не прощають
Й охоронців знайдуть всюди.
21.12.13.


Рецензии