зимове

Зима спорудила свої білі вежі
В яких я томлюсь, мов Рапунцель казкова,
Вдивляючись в темне й холодне безмежжя,
Я вікна оздоблюю бісером слова.

Утома, немов непохитна фортеця,
крутими стінами оточила мене.
В грудневих сутінках мені доведеться
шукати проміння - весняне й вогневе.

З надією в серці та з сніжним волоссям
Іти, потопаючи в білих заметах.
Нехай мої мрії тремтячі та босі,
Та їх полум'ям зігрівають планети.


Рецензии