Яшлар къуванчи

                Асиенинъ огълуна.

Бугун бизде къуванч куню!
Эки яшлар эвлене.
Ана, баба, мусафирлер -
Олар ичун шенълене!

Сизнин эвин бахт гульлери,
Бугун толукъ ачилсин!
Джеварие ханум - Батырбекнен
Омурлюк бахтли олсун!

Дунья толу яхшилыкълар -
Яшларгъа насиб этсин!
Эви толу балачыкълар -
Къартларни севиндирсин!
                26.07.07 г.               


Рецензии