и - зачем

ось день почався,
відкриває
всю широту своїх світил..
а я згубився.
я не знаю,
де роздобути
жити
сил..
кому довіритись
і - нащо..

шукати чогось та іти..
що є в мені -
згоріло б краще! -
оті всі мрії та світи..

я вже не хочу співчуття,
ні спогадів, ні слів, ні долі..
у мене хтось позичив волю,
та з нею викрали життя..

шукати чогось та іти
я вже не можу.
та й не хочу..
оті всі мрії та світи
я розіб'ю..
цієї ночі..


Рецензии