Гражына

Гражына  ляжыць бы жывая на камні.
Яна  сустракае  у  радасці  нас.
Аб вечным каханні яскрава гаворыць,
Сваёй прыгажосцю так вабіць той час.      
Сведкаю  быў і Адам наш Міцкевіч,
Які  так  кахаў  яе  сэрцам  сваім!
Юнак і дзяўчаты стварылі той помнік,
Каб мы захаплялісь  каханнем  такім!


Рецензии