Банду геть!

Банда добровільно
Не піде із влади,
Бо їй так привільно
Грабувать громади.

Вибори сфальшують
Й влада їхня вічна,
Тож бюджет й грабують,
А всім бідним – свічка.

Джерело багатства
Буде завше з ними,
А бандитське братство
З гарними грошима.

Банду геть кричати
Можна довго дуже,
Цим її не взяти,
Треба разом, друже,

Силою громади,
Більшістю народу
Не голосувати
За бандитів зроду.
20.12.13.
 


Рецензии