Давай назавжди попроща мось

Давай назавжди попрощаємось
Давай розійдемось як в морі кораблі
Не любимо,хоч завжди прикидаємось
Що до кохання ще не доросли

Давай прикинемось,що ми ще не знайомі
Для того,щоб не зустрічатись в майбутті
Хай буде наша пам*ять краще в комі
Аніж отак з нею ходимо неначе у взутті

Подумай,краще булО б не зустрічатися
Не бачитись,не слухати,ні слова з уст
Аніж отак сьогодні розлучатися
А потім скиглити від горя до безумств

І лити сльози кожну ніч без тебе
Без того чистого биття від твогО серця
А як ти поруч,божеволіти від себе
Що ти даруєш в той момент душі безсмертя

А потім просто йдеш і всі години-хвилі
І все,що було – крізь долоні струм
Але одного ранку прокидаємося посивілі
Втрачаємо любов,а набуваєм сум


Рецензии