Спiваночка до Миколая

Співаночка


Миколаю, добрий діду,
Давай з нами до обіду,
Ти у полі і в  дорозі
Допомоги дати в змозі.

Тож, сідаймо, пожартуймо,
Радість світла подаруймо.
У цій сонячній оселі
Хай усі будуть веселі.

А Ти з нами відпочинеш,
Чарку вип’єш та й полинеш
Аж до Бога в Небесі.
Ми ж вклонімось до землі.


Рецензии