Олi

Нехай Господь дарує сили, та Волі нашої вже не відняти.
Два голуби гніздечко звили аби життя подарувати.
Тож хай у цієї дитини майбутнє відкриє ворота у світ.
ДАРУЄ хай друзів, підтримку, і многії літа.
Старанням ми разом ще тисячі літ у злагоді й любові здатні прожити.

Сили Вам, Долі, щоб жити й любити...

Вірю, що скресне навколо крига і у душі і повернеться спокій до
рідного дому.
Здоров'я - основа усьому живому.


Рецензии