Хай Миколай несе...

Хай Миколай несе дарунки,
Здоров*я, сили і спокій.
Любов Господню. Поцілунки,
Близьких і рідних. Сніговій!

Красу зимову, добру казку -
Усмішки, радість, чудеса...
Тепло, кохання, ніжність, ласку
І чисті, мирні небеса!

Хай успіх кожному дарує,
Частинку щастя в День благий.
Хай, жодного, не розчарує,
Наш щедрий,  Миколай Святий!


Рецензии