гра в шахи

У нього на кухні гора посуду,
А на порозі зустрічає голодний кіт.
Між нами гра в шахи,
Він ставить мат
І я пропускаю свій хід.
Граю лиш чорним,
білу невинність лишаю ж йому.
він перевернув моє усе життя.
 стукає пальцем по дошці,
Закусує губи,
А в мене прискорюється серцебиття.
Між нами пролітає рідкий сніг
І серце остаточно переходить на біг.
Годинник вже вкотре вдарив дванадцятий раз.
Чекай, не йди. Я ще раз переведу.
Не ховай шахи, добре?
Я завтра знову зайду.


Рецензии