Шоколадний подарунок
я закохана до втрати розуму,
рахунок гордості вже геть пустий,
лише відверта проза.
На рахунок посмішки,
і палаючих очей,
львівських потягів,кави,
і гарячих ночей.
Поцілунку зранку,
і парфумів,що з розуму зводять,
ми ті ,що не закривають фіранків,
і годинників не наводять.
Зорі дарував,
не дав вогню згаснути ніколи,
очима чарував,
знайомив з раєм довкола.
Чарівник-красень,
цілує з присмаком морозива,
не знає напам*ять басень,
і цукерові спогади на розі.
На балкончику стояли,
обіймів твоїх хотіла,
ангели почуття обіцяли,
а мене притягували чари твого тіла...
Хочеться закрити,
те повітря казкове,
час той зупинити,
твоє відчути дихання цукрове.
Шоколадний подарунок,
під подушку - кохання,
на вікні сніговий візерунок,
ти у Богів моє прохання!
Свидетельство о публикации №113121901339