Залишилась чашка на стол...

І залишилась чашка на столі,
І недопитий чай іще парує...
Ти вийшла і залишила мені
Лиш почуття… Як сильно ж я сумую!

Не знаю, як зустріти ще тебе,
Не знаю, чи побачу твої очі.
Ти вийшла із мого буття -
Як сильно ж я тебе побачить хочу…

І як зробити, щоб не знала ти,
Що душу на частинки розриває?!
Я крикну пошепки собі:
«Я не кохаю!!! Ні, я не кохаю!!!»

І залишилась чашка на столі,
І недопитий чай іще парує…
Ти вийшла, лиш залишивши мені
Те, без чого вже не живу я…
____________
27.10.2013р.


Рецензии