***

Тебе я бачу уві сні,
Хоча й не хочу це робити.
І що б я не казав собі,
Я буду все ж тебе любити!

Ти не виходиш з голови,
Хоча й жену тебе щосили...
Я все ж таки люблю тебе!
Тобі належать мої крила!

І що не говорив би я,
Не можу я без тебе жити!
Ти в серці мойому одна,
І буду все ж тебе любити!
____________
21.11.2013р.


Рецензии