Не забудь спалити

… а після прочитання, тихо їх спали,
І мовчки їх забудь, і пошепки не згадуй,
Бо як згадаєш ще раз ті листи,
То, запевняю, що не будеш з того радий!
Забудь їх, викинь, знищ, чи ні – порви!
І не відтворюй в пам‘яті, і не пригадуй,
Бо це те зло, що вкраде твої сни,
І не повернеш сни, як не вигадуй!
____________
01.12.2013р.


Рецензии