Ми йдемо на Майдан не за грошi
не за гасла безглуздих ідей,
ми йдемо на майдан бо негоже,
бити наших невинних дітей.
Ми йдемо бо ми всі українці,
в нас і віра і правда одна,
бо не хочем сидіти у "клітці",
і терпіти Царя-Брехуна.
Мрієм жити у вільній країні,
де відкриті дороги для всіх,
де на першому місці ЛЮДИНА,
і її життєрадісний сміх.
Ми йдемо бо втомились боятись,
всих і вся,а найбільше себе,
від болючих проблем відвертатись,
сподіватись що нас омине.
Ми йдемо запитати у влади,
тих,кому ми цю владу дали :
Скільки будуть нам в очі брехати,
що зробили усе що могли?
Що зробили вони для народу,
для мільйонів звичайних людей? -
Скільки вкрали державних заводів,
і скупили за безцінь земель?
Ми йдемо,щоб могли зрозуміти,
ті що владу тримають в руках,
що ми можемо їх замінити,
і без рішення в самих верхах.
Демократія - влада народу!
І боятись повинні вони,
що за "грязну в політиці воду",
ми спитаєм своєї ціни!
Не потрібні нам уряд і влада,
що працює для касти своїх,
і Державна Верховная Зрада,
з тих же самих ,із клану "святих"!
Що приймають закони для себе,
бо їх декілька сот чоловік,
що для "рішення більшості" треба,
на людей їм начхати повік.
Ми йдемо щоб народ об"єднати,
у кремезний залізний кулак,
І Барижній ненависній владі,
дати в рило за все що не так !
Відокремити бізнес від влади,
і створити закони для всих,
щоб могли ми себе поважати,
у "Країні СВОЇЙ ДЛЯ СВОЇХ":
Для батьків,для дітей,для мільйонів,
і для кожної в світі людини,
що вітаються: СЛАВА ГЕРОЯМ!-
СЛАВА НЕНЦІ СВЯТІЙ УКРАЇНІ!
Свидетельство о публикации №113121910637