Шаббат

Серце виривається тьохкає
Сорочка вже стала вогкою
Від веселих танців
Сповнених любові і відсутні самозванці
А сьогодні у нас свято
Шаббат і ми разом з Татом
Будемо співати і спілкуватись
Крім тебе Боже нам ні на кого сподіватись


Рецензии