Присвячено товариству скарбу
Що приклали зусилля
Говорили правду
У новому стилі
Дивитись на світ
Розплющивши очі в тумані
Екранізувати руїни мостів
Шукати нові грані
Чогось нового для себе
Помічати те що не помічають інші
Черпаючи натхнення за потреби
Дивлюсь як маріонетки грають блазнів
Час сіється крізь пальці
Це Ви навчили
Не чекати вічність на одній станції
Не стояти шукати причини
Дякую щиро друзі
Що взяли під крило
Покружляли в одній центрифузі
Навчили крутити своє кіно
Свидетельство о публикации №113121808708