***

Откупилась/оправдалась/от летала,
От маялась/от плакалась/от болела,
От надеялась/от молилась/от кричала,
От ждала/от ненавидела/от робела,
От мечтала/отпустила/от жила,
Сожгла/намучилась/не дышу,
В прах/в пепел/до края/дотла,
Тьма/боль/пустота/не зову...


Рецензии